HØJVANDSLUKKE


Hvis du f.eks. oplever, at kloakvand kommer retur i kældertoilettet, eller at kælderafløbet bliver oversvømmet i forbindelse med regnvejr, skal du have installeret et højvandslukke for at afhjælpe problemerne. Hos Larsen & Meulengracht er vi autoriserede kloakmestre, og vi har stor erfaring med at installere højvandslukker i alle former for boliger.

 

Hvad er et højvandslukke?

Der findes mange forskellige typer af højvandslukker, men fælles for dem alle er, at de sikrer, at der ikke kommer vand retur i afløbene. Vi installerer højvandslukket i kældergulvet, og det er vigtigt at være opmærksom på, at det skal efterses og rengøres mindst én gang om året for at fungere optimalt.

 

Problemer med afløbet?

Hvis du oplever problemer med afløb, kloak eller lignende, kan du altid kontakte Larsen & Meulengracht. Vores veluddannede og erfarne medarbejdere står altid klar til gennemgå dine muligheder og rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning på dine problemer. Ligeledes giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud. Ring i dag på 36 70 20 29, hvis vi skal rådfører dig omkring højvandslukke. Vi har hovedsæde i Rødovre, men udføre også mange opgaver i Hvidovre og omegn. 

 

Vi kan også hjælpe dig med almindeligt murerarbejde og rottespærre