ROTTESPÆRRE


Mange danskere har hvert år besøg af rotter, og hvis du er en af dem, kan vi hjælpe dig af med problemet. Det er vigtigt at få gjort noget ved problemet hurtigst muligt – både for at komme af med de lugtgener, som ofte følger med rotteproblemer, men også for at undgå de mange ødelæggelser, som rotter kan påføre kloakker, rør og lignende.

Siden 2013 har det været et lovkrav, at al rottebekæmpelse med rottespærre, f.eks. i brønde, kloakker og ledninger, udelukkende må opsættes af personer med den rigtige uddannelse og derudover også er certificeret af Naturstyrelsen.

 

Effektiv bekæmpelse med rottespærre

Hos Larsen & Meulengracht er vi autoriserede til at opsætte rottespærre. Ligeledes har vi de nødvendige kompetencer og erfaring til alle andre former for effektiv rottebekæmpelse, om det så er forebyggende fælder og spærre, eller det er for at varetage et eksisterende rotteproblem. Vi er derfor de rette at kontakte for at få sat en rottespærre i dine kloakinstallationer. Vi kan også hjælpe med en TV-inspektion eller rottespærre i dine kloakker. 

 

Kontakt os hvis det er på tide du får en rottespære

Uanset hvad dit behov er for bekæmpelse af rotter, kan Larsen & Meulengracht varetage opgaven. Vi kommer gerne ud og giver vores vurdering, ligesom vi altid er klar til at give et uforpligtende tilbud. Ring allerede i dag til vores murer36 70 20 29 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har kontor i Rødovre, men udføre mange opgaver i Hvidovre og omegn.