PROFIL


Murermestrene Larsen & Meulengracht blev dannet af Lasse Larsen og Steen Meulengracht i 1969. Efterhånden er virksomheden vokset sig til 14 mand. Vi består af murerlærlinge, murersvende, aut. kloakmestre og arbejdsmænd. I 2000 indtrådte mestrernes sønner Per Larsen og Martin Meulengracht i virksomheden, så vi er sikret et stabilt og fornuftigt generationsskifte. I 2008 købte Per og Martin firmaet, og Thomas Maxwell købte sig ind som partner.

Erfaring

Vi har mange års erfaring  og vi er altid højt motiverede for at løse Deres opgave med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Vi udfører alsidigt murerarbejde for private, virksomheder, institutioner og skoler, og for os er det altid kvalitet og service, der er nøgleordene.

De er altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende snak om Deres projekt, hvad enten det gælder udskiftning af en enkelt flise, kloakarbejde, højvandslukke eller opførelse af større ejendomme.

Rådgivning er en af de vigtigste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat, så tag en uforpligtende snak med os, inden De beslutter Dem for hvorledes projektet skal løses.

Medarbejdere

Per

Thomas

Ketlin

Henrik

Kenneth

Craig