JORD & BETONARBEJDE


Hvad enten du skal have gravet ud til et helt nyt hus, eller du blot skal have gravet ud i haven, kan Larsen & Meulengracht være behjælpelige. Vi kan levere grave- og jordarbejde i alle størrelser og til langt de fleste behov. Vores maskiner gør, at det jordarbejde, du bestiller ved os ikke blot bliver lavet i allerhøjeste kvalitet. Vi foretager ligeledes arbejdet så nemt og hurtigt, som muligt. Derudover står vi også altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning, hvis du har en opgave, du ikke helt ved, hvordan skal gribes an. Vores veluddannede medarbejdere finder i fællesskab med dig den rigtige måde at gøre det på, så alle dine behov bliver opfyldt. 

Ligeledes kan Larsen & Meulengracht varetage forskellige former for betonarbejde. Det indebærer bl.a. støbning af: 

  • Fundamenter
  • Kældre
  • Vægge

 

Solid og pålidelig

Hos Larsen & Meulengracht sørger vi altid for at levere et produkt at høj kvalitet. Vi er blandt de bedste i branchen, og det betyder ikke bare, at vi vil levere et solidt stykke arbejde. Det betyder også, at vi sørger for at overholde vores aftaler, tidspunkter og de retningslinjer, der er aftalt med kunden – uanset hvilken type arbejde, det drejer sig om.

 

Kontakt os for diverse murer - og kloak opgaver

Hos Larsen & Meulengracht er vi leveringsdygtige i mange opgaver med en bred vifte af kompetencer. Vi tilbyder også højvandslukke og rottespærre i både Rødovre og Hvidovre.  

Ring i dag på 36 70 20 29 for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Ingen opgaver er for store eller små!