KLOAKARBEJDE | Autoriseret kloakmester i Rødovre og Hvidovre


Ved det meste kloakarbejde er erfaring en rigtig vigtig faktor, for at få udført arbejdet på din kloak på bedste vis. Hos Larsen & Meulengracht ApS bruger vi en god blanding af erfaring og rutine fra vores mange tidligere opgaver med kloakservice i blandt andet Rødovre og Hvidovre, og så anvendelse af den nyeste teknologi på området. På den måde kan vi tilbyde vores kunder de optimale kloak -løsninger.

 

Dialog om din kloak

Gennem vores store erfaring ved vi, at en god dialog og kommunikation er nøglen til et godt produkt. Ikke blot sikrer det en hurtig proces og en god oplevelse for vores kunder, men det giver også det bedste slutresultat, fordi vores arbejde bliver udført i overensstemmelse med de behov og ønsker, som vores kunder måtte have.  

 

Topkvalitet til din kloak

Ved kloakker er det vigtigt, at arbejdet bliver udført godt og professionelt, for at mindske omfanget af eventuelle skader, og for på det lange sigt at holde omkostningerne og besværet på et minimum. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er du altid sikret dedikeret og topprofessionelt arbejde, når du henvender dig til os ang. din kloak.

 

Autoriseret kloakmester

Vores autoriserede kloakmestre varetager det daglige arbejde og de har alle stor erfaring på området. Ligeledes anvender vi kun de bedste og certificerede materialer. Vi kan løse alle former for opgaver, hvad enten det så er nyanlæg, reparationer, installation af højvandslukke, rottespærre, opgravninger, TV-inspektion eller noget helt andet. 

 

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med din kloak

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om, hvad vores murer kan gøre for dig og din kloak. Ring på 36 70 20 29 allerede i dag. Vi har hovedsæde i Rødovre, men udfører også kloak opgaver i Hvidovre og omegn.

Kloak problemer i Rødovre