MURERARBEJDE


Skal altanen renoveres eller flisegulvet lægges? Eller skal du have foretaget en gennemgribende renovering af din bolig? Uanset hvor stor eller lille en mureropgave, du står over for, kan Larsen & Meulengracht være behjælpelige. Vi udfører alt inden for murerfaget og tilbyder bl.a.:

  • Til- og ombygninger
  • Nybyggeri
  • Fliser, klinker mv.
  • Badeværelser
  • Facadearbejde

Samtidig er vi altid meget fleksible, så hvis du har et projekt ud over det sædvanlige eller et helt specifikt ønske, så hører vi meget gerne fra dig. Vores veluddannede murere er også altid klar til at rådgive dig om hvilke løsninger, der er de bedste til at opfylde lige præcis dine ønsker til dit byggeri, renovering eller andet murerarbejde.

 

Erfarne murermestre

Hos Larsen & Meulengracht har vi en række ansatte, alle med solid murererfaring. Vi sørger løbende for at opdatere vores viden, så vi kan anvende de nyeste metoder og sikre det bedste murerarbejde. Vores kundekreds varierer fra både private husstande til både offentlige og private virksomheder. Vi har en række betroede samarbejdspartnere, hvis det er et projekt som kræver mange forskellige kompetenceområder at varetage. Det sparer dig både for tid og besvær i processen, ligesom det er din garanti for at få et ordentligt produkt.

Ring i dag på 36 70 20 29 for et uforpligtende tilbud på dit næste murerarbejde!