ROTTESPÆRRE I HVIDOVRE OG RØDOVRE


Er det vigtig med rottespærre? Mange danskere har hvert år besøg af rotter, og hvis du er en af dem, kan vi hjælpe dig af med problemet. Det er vigtigt at få gjort noget ved problemet hurtigst muligt – både for at komme af med de lugtgener, som ofte følger med rotteproblemer, men også for at undgå de mange ødelæggelser, som rotter kan påføre kloakker, rør og lignende. Vi har hjulpet mange mennesker i blandt andet Rødovre og Hvidovre med at få installeret en rottespærre.

Siden 2013 har det været et lovkrav, at al rottebekæmpelse med rottespærre, f.eks. i brønde, kloakker og ledninger, udelukkende må opsættes af personer med den rigtige uddannelse og derudover også er certificeret af Naturstyrelsen.

 

Effektiv bekæmpelse med rottespærre

Hos Larsen & Meulengracht er vi autoriserede til at opsætte rottespærre. Ligeledes har vi de nødvendige kompetencer og erfaring til alle andre former for effektiv rottebekæmpelse, om det så er forebyggende rottefælder og rottespærre, eller det er for at varetage et eksisterende rotteproblem. Vi er derfor de rette at kontakte for at få sat en rottespærre i dine kloakinstallationer. Vi kan også hjælpe med en TV-inspektion eller højvandslukke i dine kloakker. 

 

Kontakt os hvis det er på tide du får en rottespærre

Uanset hvad dit behov er for bekæmpelse af rotter, kan Larsen & Meulengracht varetage opgaven. Vi kommer gerne ud og giver vores vurdering, ligesom vi altid er klar til at give et uforpligtende tilbud på en rottespærre. Ring allerede i dag til vores murer36 70 20 29 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har kontor i Rødovre, men udføre mange opgaver med rottespærre i Hvidovre og omegn.