TV INSPEKTION


Når du skal have foretaget kloakarbejde, er der mange forskellige metoder, der kan være anvendelige for at få ordnet arbejdet så nemt, hurtigt og omkostningsfrit som muligt. Hos Larsen & Meulengracht anvender vi tv-inspektion til at lokalisere problemer og finde den rette metode til at udbedre skaden. Med vores TV-inspektion og kloakspulingsanlæg kan vi stå for de nødvendige eftersyn til vurdering af skadeudviklinger, drift og vedligeholdelse af dine kloakker. Med vores tv-inspektion kan vi på den nemmest mulige måde lokalisere bl.a.:

  • Brud på rør
  • Defekte samlinger
  • Rottehuller
  • Skjulte brønde mv.
  • Retningsændringer

 

Udbedrelse af skader

Når problemet først er blevet lokaliseret, kan vi stå for alle løsninger. De seneste år har vi særligt specialiseret os i rottebekæmpelse og bekæmpelse af andre skadedyr, og vores veluddannede medarbejdere har de fornødne kompetencer og ekspertise til at tage hånd om sådanne problemer.

Ligeledes har vi det mest moderne udstyr på markedet til at foretage kloakspuling og –rensning. Uanset om det er for en at afhjælpe en stoppet kloak og lignende problemer eller det blot er for vedligeholdelse af dine kloakker, kan vi levere varen hurtigt, effektivt og i høj kvalitet. 

 

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Uanset hvilke problemer du står over for, så kan du ringe i dag på 36 70 20 29 for at høre, hvad vi kan tilbyde dig og få et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe dig med rottespærre, højvandslukke og andet murerarbejde